vrijdag 12 oktober 2012

Kop in kast


Dat Beast een varkentje is heb ik al verschillende keren verteld, over Hippie de viesneus heb ik het echter nog niet zo vaak gehad.
Zo haalt Hippie voor bijna alles zijn neus op terwijl broer vuilbakje speelt. Hippie lust enkel zijn nat- en droogvoer en sommige kattensnoepjes maar verder is er weinig waar je hem mee kan verleiden. Behalve verse charcuterie dan, maar welke zichzelf respecterende kat lust dat nu niet?
Ook op zijn badkamer is hij heel zuinig. Nu kan ik dat begrijpen want een vuil toilet is echt horror en Hippie maakt daar dus heel duidelijk een punt van. Hoewel ik plichtsbewust twee keer per week een propere kattenbak geef en iedere dag zonder fout schep, loopt hij soms nog te mauwen omdat mijnheer de hygiënische omstandigheden van zijn kleinste kamertje beneden zijn waardigheid acht en als ik nieuw kattenbakzand geef staat hij altijd als eerste in rij om dat onmiddellijk in te wijden, soms zelfs terwijl ik nog bezig ben. Maar het grappigste van al is dat Hippie altijd met zijn hoofd uit de bak hangt als hij zo nodig moet. Zie je ons dat al doen? 


Hippie: 'Seriously, publiceert ze nu ook al foto's van mij op het toilet! Nog nooit van privacy gehoord, of wat?'

2 opmerkingen:

  1. Grappig! Hippie lijkt trouwens heel hard op de kat die hier rondloopt. Mag ik je trouwens een tip geven? Misschien is het handiger om de lezers die willen reageren geen code te laten typen. Je moet die meestal meerdere keren proberen voor het lukt. Ik doe nu mijn 8e poging bij jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de tip, ik zal eens nakijken in mijn instellingen. En bedankt voor de 8 pogingen. Jij bent wel een volhoudertje :-)

    BeantwoordenVerwijderen