dinsdag 10 juli 2012

Een varkentje in huis!


Aan de schandpaal, jij varken!

Dat Beast een klein varken is wist ik al langer. Het was pas gisteren dat ik ontdekte hoe erg hij het zwijn kan uithangen.
Ik stond in de keuken en meestal komen de katten dan ook rondhangen omdat ze weten dat ze hun natvoer krijgen. Beast zat achter mij en toen ik mij omdraaide zag ik tot mijn grote horror dat hij gewoon in de gootsteen zat te plassen! Ik durfde hem niet wegjagen want wie weet wat gebeurt er dan, maar op die korte tijd dat ik vol ongeloof en afkeer naar die kat stond te staren en hij brutaal terugstaarde terwijl hij lekker zijn ding deed, flitsten er een heleboel gedachten door mij hoofd: ‘Oh jee, hij plast in de gootsteen! Dank u Beast oh dank u dat je dat in de gootsteen doet en niet op een kussen of erger nog op iemands bed! Als hij het in de gootsteen kan lukt het misschien ook op het toilet. Hoe moet je aan zo’n zindelijkheidstraining voor katten beginnen? De kattenbak is toch proper, ik schep hem iedere dag plichtsbewust en ze krijgen minstens twee keer per week een schone bak om zoiets te vermijden. En eek, eek, eek! Dit is zo ongelofelijk vies en onhygiënisch. Is dit de eerste keer dat hij dat doet of gebeurt het wel meer en is dit gewoon de eerste keer dat ik het zie en waar is die fles Dettol?'
Ik ben er zeker van dat ik op dat korte moment een eerste dwangneurose heb ontwikkeld; gootstenen proper schuren én ontsmetten!

2 opmerkingen: