maandag 30 september 2013

Consuminderen in september


Omdat ik de laatste tijd zo vermagerde moest ik mij wel nieuwe broeken aanschaffen want mijn huidige garderobe floddert rond mijn lieve lijf en ik leek wel een landloper. Dus trok ik met de dochter naar Rosada en tikte drie exemplaren op de kop voor de ronde prijs van 30 euro. Dat vond ik wel een mooie buit want die prijs betaal je makkelijk voor één broek. 
En verder was er natuurlijk ook de de robotstofzuiger, mijn nieuwe vriendje dat mij na het uitpakken en opladen enkel trakteerde op een paar vriendelijke biepjes maar verder blijkbaar geen zin had in huishoudelijk werk. Ik stuurde dat ding via Taxipost naar de leverancier en ondertussen is hij al terug thuis en doet hij flink zijn best om die valse start goed te maken wat van mij een tevreden consument maakt. En Beast? Die kijkt de kat uit de boom.

7 opmerkingen:

 1. Haha, wat maakt dat ding een herrie joh, mijn geluid stond iets te hard, schrok me naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry dat ding maakt inderdaad veel lawaai maar ik dacht dat het wel meeviel op het filmpje. Jij hebt wellicht beter geluid op je pc dan ik :-)

   Verwijderen
 2. Haha, de kat weet niet wat er gebeurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik wil ook zo'n robotstofzuiger. lijkt me ideaal. Al vrees ik dat er bij mij twee katten en een kind achteraan racen. Vooral Sam is dol op de stofzuiger. Geen idee waarom, maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen