zaterdag 8 juni 2013

Game set and match!


Het tennis seizoen is er weer en hoewel ik zelf niet speel kijk ik graag. Al sinds mijn pubertijd eigenlijk en waarschijnlijk heb ik toen meer gekeken dan goed voor mij is, want die matchen vallen dikwijls tijdens de examenperiode en dan heb je wel wat beters te doen dan voor de tv te hangen. 
Vooral de duels tussen Bjorn Borg en John McEnroe kon ik best smaken en ik had een grote boon voor die lawaaierige Amerikaan die met zijn uitzinnige scènes tegen de schenen van het Britse establishment durfde te schoppen maar die vooral ook een acteur was. Dat laatste heeft hij ondertussen trouwens bewezen met een cameo in de film Wimbledon én in tal van reclamespotjes waarin hij duidelijk maakt dat hij zichzelf niet zo au serieux neemt. 

2 opmerkingen:

  1. En dan had je Jimmy Conners nog, ook altijd geweldig op het plein. Tegenwoordig moet het allemaal zo serieus zijn, er valt nog maar weinig te lachen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja das waar. Toen mocht er nog eens gelachen worden, maar ik heb de indruk dat dat dikwijls zo is. Of zijn wij nu nostalgisch? Dat kan ook natuurlijk!

      Verwijderen