maandag 13 mei 2013

Moederdag

Gisteren werd Moederdag gevierd in gans België, behalve in Antwerpen dan want hier vieren we dat, eigenzinnig als we zijn, op 15 augustus. Dus had ik geen verwachtingen of plannen voor die dag maar toch kreeg ik onverwacht een cadeautje. De zoon kwam de laatste hand leggen aan de schoenkastjes en nu is mijn gang helemaal leeg en netjes en kan je er gerust door racen zonder te struikelen over de hopen schoenen die geen plaatsje meer in de kast kregen. En ja ik weet dat je zondag niet mag boren maar twee gaatjes voor mama, dat valt nog mee, niet? 

4 opmerkingen:

 1. Mooie kastjes. Zien er precies wel smal uit? Ik zou er ook wel zo kunnen gebruiken, want andere kastjes nemen meteen zo veel plaats. Zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nope zelf gekocht bij die Zweedse meubelgigant :-). Het in elkaar zetten lukte mij ook nog maar voor de gaten te boren liet mijn lieve lijf mij in de steek en moest ik dus nogal gefrustreerd de hulp van de zoon inroepen. Maar ze staan te blinken in de gang en inderdaad ze zijn lekker smal voor een kleine ruimte.

   Verwijderen
  2. Aha! Dan komen die op mijn verlanglijstje. Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen