donderdag 29 november 2012

Dr. Livingstone I presume?
Zoals aangekondigd heb ik gisteren naar dr. Livingstone gekeken en blijkbaar was ik niet alleen want dit nieuwe reisprogramma met Martin Heylen en Philippe Geubels haalde ei zo na een half miljoen kijkers.
Terecht vind ik, want ik heb echt genoten van de reisverhalen van de, langs de ene kant doorwinterde reiziger die Heylen toch is en de onervaren, onwennige avonturen van Geubels. Geen echte oneliners van Philippe deze keer, maar zijn droge onderkoelde humor was nooit ver weg en dat zorgde voor mooie tv.
Op een gezapig tempo wisselden de beelden van het uiterste puntje van Zuid Afrika, waar Martin Heylen mensen ontmoette naar Egypte waar Philippe Geubels in het oog werd gehouden door ijverige veiligheidsbeambten. Ik kon Heylen altijd appreciëren als reiziger/documentairemaker maar het contrast van de serieuze Heylen met de hilarische opmerkingen van Geubels zorgt voor een aangename afwisseling en evenwicht in het programma.
Ik ben alvast benieuwd naar het vervolg van deze reis en hopelijk lukt het mij om zelf ook terug wat te reizen. Ondertussen geniet ik maar mee vanuit mijn luie zetel.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb het zelf opgenomen, dus nog niet gekeken, maar ik ben héél benieuwd naar het programma.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ik vond het de moeite, maar dat had je ondertussen wel al begrepen denk ik

   Verwijderen