vrijdag 23 augustus 2013

Houd de dief!

Kat blijkt verantwoordelijk voor bizarre diefstallenplaag
Dit is Norris, een tweejarige Britse kater met een rare tik. Gewone katten brengen hun baasje een muis of vogel, Norris echter sleept lingerie en ander wasgoed aan dat hij van de draad pikt en hoopt zo op een dankbaar baasje. Jammer genoeg voor Norris is zijn baasje niet opgezet met al die propere was die wordt ontvreemd en hij terug aan de eigenaars annex buren moet bezorgen. Dus wordt Norris tot zijn groot ongenoegen genegeerd wanneer hij opnieuw met buit komt aanzetten. Een muis of de was, ik zou het wel weten!

10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Tegen dat de kat die binnen gesleept heeft zal het wel niet meer proper zijn :-)

   Verwijderen
  2. Bij goed weer kan dat nog meevallen. Ons Fientje heeft zo haar manier net zoals Marieke om onze aandacht te trekken.

   Verwijderen
 2. Haha o wat erg als je dat terug moet brengen! Weet je wel altijd waar het vandaan komt? Toch zou ik liever was hebben dan een muis of vogel..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kunnen misschien een verloren voorwerpen plant voor hun deur installeren :-)

   Verwijderen
 3. Die Norris! Gelukkig is het propere was. Stel je voor dat hij je vieze onderbroeken van de buurman zou brengen. Brrrr, mag er niet aan denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marbel kwam een paar jaar geleden eens thuis met een versgebakken hamburger in haar bekje. Hij was nog mooi volledig. Tien minuten later echter niet meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb je genomineerd voor de Liebsteraward! Doe je mee? Zie mijn blog: http://mizflurry.blogspot.nl/2013/08/liebsteraward.html. Groeten, Fleur

  BeantwoordenVerwijderen