donderdag 25 juli 2013

Me myself and I

De dochter zit in Peru en zo te horen aan haar sporadische berichtjes in soms moeilijk te ontcijferen sms taal, heeft ze het er geweldig naar haar zin. Het landschap is prachtig, de trekkingen zwaar maar de moeite en ze heeft een droom kunnen waarmaken door te paard door een canyon te rijden. Echt iets voor haar.
Leuk dacht ik toen ze net weg was, eindelijk wat tijd voor mezelf. Ik hoef eens met niemand rekening te houden, alleen dingen doen die ik zelf wil. Ben ik eens de baas van de afstandsbediening en kan ik lekker eten waar ik zin in heb zonder gezeur omdat het weer pasta is. En wat is het hier proper en opgeruimd en stil nu de dochter de deur uit is, daar kan ik echt van genieten!
Ondertussen zijn we al twee weken verder en ik bedacht me vandaag dat het wel heel erg proper, opgeruimd en vooral stil is nu de dochter er niet is. Nog één weekje en dan mag ik me terug ergeren aan haar slordigheid en lawaai. Daar ga ik echt van genieten!

6 opmerkingen:

 1. De mijne is nu bijna een maand weg,......met af en toe een uitzondering,.....en ik heb ook genoten, van elke moment,....en van een proper huisje,......maar nu mogen ze weer allemaal komen,......ik ben er klaar mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Can't live with them, can't live without them :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, ja kinderen maken veel vuil. Die van mij gooit graag zijn chocomelk op de grond zo welgeteld 4,5 uur nadat je hem gepoetst hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doet de dochter niet meer nu ze volwassen is maar op de een of andere manier blijft het hier veel schoner nu zij voor lange tijd niet thuis is. Vreemd!

   Verwijderen