maandag 18 februari 2013

Taart met appelen en Reblochon #dagen zonder vlees

Fijne-taart-met-appelen_A2

1      kruimeldeeg
1/2   Reblochon
2      eetlepels vloeibare honing
2      appels
2      eetlepels gehakte walnoten
        Rucola
1/2   citroen
        peper

Verwarm de oven op 180°. Schil de appels fijn en besprenkel met de citroen 
Rol het deeg uit en beleg met de appel schijfjes.  Overgiet met de honing en beleg met de in fijne plakjes gesneden kaas. Bestrooi met de gehakte walnoten en breng op smaak met peper.
Bak de taart +/- 15 min goudbruin in de oven. Bestrooi met rucola en dien warm op. Serveer met een slaatje.
Lekker, makkelijk, snel klaar én vegetarisch!

recept gevonden bij Delhaize


3 opmerkingen:

  1. yummie... klinkt goed!
    zo te zien gaat het nog goed met het vegetarische eten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt fantastisch! moet ik ook eens proberen :p
    groetjes
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Reblochon vinden in Amerika zal wel niet zo simpel zijn, maar ik veronderstel dat het met een andere kaas ook wel zal lukken!

      Verwijderen