dinsdag 26 februari 2013

Goed gezien!


De ooglaserchirurgie van de dochter is achter de rug en alles is goed verlopen. De ingreep zelf duurde minder lang dan het wachten en de dochter heeft zich kranig gehouden want achteraf gaf ze toe dat ze toch ook een beetje nerveus was. Maar het resultaat is verbluffend want de dag erna was het wondje al geheeld en was haar zicht bijna perfect. De dochter had op geen enkel moment pijn, alleen ongemak en nervositeit wegens het peuteren aan de ogen maar nu is ze heel tevreden met haar bril-en lensloos bestaan. We kregen het filmpje van de ingreep mee en ik mocht dit van de dochter publiceren. 
Voor de gevoelige zielen onder ons, bestand openen op eigen risico... .

4 opmerkingen:

 1. Wóóów heftig om dit even zo te zien zeg! Zelf heb ik vorig jaar mijn ogen laten laseren maar dat duurde godzijdank niet zo lang en dat ging anders. Brrrrr zit nog een beetje met knikkende knieën, haha. In een van mijn laatste blogs schreef ik over mijn ooglaseravontuur. Tijdens het schrijven daarvan werd ik ook weer een beetje week :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is inderdaad heftig, zoals jij dat zegt. De dochter was blij dat beide ogen ineens werden gedaan want als ze wist wat er zou komen zou ze er helemaal torenhoog tegenaan zien. Het filpje is 2x sneller afgespeeld dan de werkelijkheid, dus haar geduld en uithouding werden wel op de proef gesteld. Maar ze is heel blij met het resultaat.

   Verwijderen
 2. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He getverdemme... Tja, als je zo'n filmpje ziet, móet je gewoon klikken ... ;)
  maar heb 'm niet helemaal afgekeken moet ik eerlijk bekennen. Kan me voorstellen dat je dit niet van tevoren wilt weten!

  Gelukkig is het nu voorbij en gaat het zelfs al goed. Voor jou ook weer opluchting :D en voor je dochter fijn dat ze geen bril en lens gedoe meer heeft!

  BeantwoordenVerwijderen