donderdag 27 december 2012

Hello beautiful

Iedereen heeft de mond vol van consuminderen maar als je zoals ik, twee jaar na elkaar, moet leven van een vervangingsinkomen is consuminderen gewoon een noodzaak. Ondertussen kan ik gelukkig terug werken en is consuminderen een levenswijze geworden want ik heb geleerd dat je echt niet gelukkiger wordt van het zoveelste kleedje of paar schoenen en zolang je je nog heel af en toe iets kan permitteren blijft het leuk.
Toen ik deze handige schoonheid vond tijdens het outlet shoppen voor noodzakelijke spullen kwam ik wel even in de verleiding. Maar ik was flink want een zoveelste handtas had ik écht niet nodig dus liet ik ze met een beetje pijn in het hart staan. Toen we, helemaal toevallig, weer voorbij die lederwaren zaak kwamen en de dochter en de zoon het voorstel deden om ze als mijn kerstcadeau te kopen, kon ik hun voorstel echt niet weerstaan. Dus werd de handtas gekocht, netjes ingepakt en voor enkele maanden in de kast van de dochter verstopt zoals het hoort met een mooi geschenk.
Ik heb braaf en geduldig gewacht en het was dan ook een prettig weerzien, op kerstdag!

4 opmerkingen:

  1. Wat een geduld heb je zeg als je zo lang kan wachten op een cadeau waarvan je weet dat je het heeeel graag wilt hihi.
    Bedankt voor het langs komen op mijn blog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow dat is een hele mooie tas zeg, die zou ik ook wel willen hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen