zaterdag 25 augustus 2012

't Is (bijna) gedaan!

Een van de leuke dingen van de zomer zijn de vele concerten in de wijk of het park. Ik heb er al verschillende meegepikt en het is altijd aangenaam om met vrienden rond te hangen om een beetje muziek te luisteren en gezellig samen te zijn.
Om al deze zomer festiviteiten af te sluiten organiseert de gemeente Schoten dit weekend de Parkhappening. Van 11.00 tot 18.30 kunnen de kinderen genieten van activiteiten en randanimatie. Daarna barst het feestgedruis los met eerst een optreden voor de allerkleinsten van de Ketnet band en Kaatje en later worden o.a. Lasgo en Lady Linn helemaal gratis op u losgelaten. Zondag kan u zelf aan de slag op Schoten Zingt.
Wij gingen plichtsgetrouw ieder jaar met het kleine grut naar de Parkhappening maar omdat die ondertussen uit de middagactiviteiten zijn gegroeid gaan we nu wat later om een concertje mee te pikken. 
Laat ons hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn. Ik vrees echter dat een regenjasje geen overbodige luxe zal zijn maar gelukkig is er een grote tent om lekker droog te feesten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten