woensdag 30 mei 2012

Badkamergeheimen


Ik zag deze super deluxe volledig automatische kattenbak op woonblog.be. Met twee katten in een appartement zou zo'n ding eigenlijk geen overbodige luxe zijn bedacht ik mij. Als je kat zijn ding heeft gedaan schept deze automatische kattenbak het pakje letterlijk zelf weg en wordt het in een apart compartiment bewaard. Als dat niet makkelijk is! Minpuntjes? De prijs natuurlijk én we kunnen niet ontkennen dat het ding gewoon lelijk is en de omvang van een gestrande UFO heeft. Ik zou dus écht niet weten waar ik het zou zetten. In de woonkamer zegt u, neen dank u! Ik blijf dan maar gewoon iedere dag braaf scheppen. De zindelijksheidstraining op het toilet wil momenteel namelijk nog niet echt lukken!


3 opmerkingen:

 1. Betrapt! Ik doop dit berichtje 'Badkamergeheimen' en de statistieken gaan door het dak :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha! :D
  Ondanks dat het een lelijk ding is, ziet het er wel een handig ding uit.. Misschien gewoon een mooi stukske stof erover leggen ofzo? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik denk ook wel dat het een handig ding is. Maar dan is het nog de vraag of de katten hun gewoonten gaan aanpassen en dat ding als hun nieuwe toilet zullen adopteren. Katten zijn daar niet altijd even gemakkelijk in. De mensen van woonblog hebben die robot in een kast staan en dat is wel leuk gedaan, maar ook daar heb ik geen plaats voor in mijn keukentje dus ga ik het maar bij de oude vertrouwde kattenbak houden.

  BeantwoordenVerwijderen